31 AUG 2018: Firmenlauf Rheine

Trek de wandelschoenen aan en doe mee aan de Firmenlauf in Rheine. Dit wandelevenement voor ondernemers wordt ieder jaar georganiseerd door de Duitse zorgverzekeraar AOK en trekt zo’n 1.500 deelnemers. Dit jaar willen we met een aantal BBO-teams gaan deelnemen.

De BBO heeft van het Partnerstedencomité hiervoor een uitnodiging ontvangen. Het 5 km lange traject leidt door de stad Rheine en langs de rivier Eems. Het traject kan wandelend, walkend of Nordic walkend worden afgelegd.

12 JUL 2018: Business lounge & friends Rheine

Muziek, dans, eten en drinken op de Emsterrasse in Rheine! De business lounge & friends is een netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit Rheine die jaarlijks zo’n 1.000 deelnemers trekt. Voor ondernemers uit Borne zijn dit jaar 20 plaatsen gereserveerd.

Dit populaire evenement start om 18:00 uur en gaat door tot…… Prima gelegenheid de contacten met de ondernemers uit Rheine warm te houden of nieuwe contacten te leggen. De business lounge wordt gefinancierd door de EWG-Rheine onder het motto “Rheine-Standort der guten Arbeitgeber”. Meer informatie en de uitnodigingsmail volgen eerste helft juni. Bij voldoende deelname kunnen we een busje huren.

07 FEB 2018: Ondernemersdag Borne-Rheine

Op 7 februari vindt de tweede ondernemersdag Borne-Rheine plaats, dit keer in Borne. Organisatoren: BBO-Borne, EWG-Rheine en WVS Steinfurt. Thema: marktentree en marketing in het buurland. Wil je je kansen op de Duitse markt verkennen of uitbouwen, reserveer dan deze datum in je agenda. Binnenkort ontvang je de uitnodiging.