2020

6 februari 2020: Bevriende ondernemersnetwerken ontmoeten elkaar

Op 6 februari a.s. van 18:00 uur tot 21 uur organiseert de Unternehmerinitiative (UI)-Rheine een ontmoetingsavond voor 9 bevriende netwerken, waaronder de BBO. We gaan er met de werkgroep naar toe. Ben je benieuwd naar de netwerken in Rheine en omgeving en wat ze voor jou kunnen betekenen, of wil je gewoon met ondernemers uit Rheine in contact komen, ga dan met ons mee. Een vertegenwoordiger uit elk netwerk stelt het eigen netwerk voor. De aanwezige ondernemers hebben de mogelijkheid om vragen te stellen en met de netwerkvertegenwoordigers in discussie te gaan. Onder het genot van verschillende snacks kun je luisteren naar live muziek. De avond vindt in de historische Bürgerhof in Rheine plaats. Deelname kost slechts €5,00.

Meer info

19 maart 2020: Infotainment

Über den Tellerrand hinausblicken

Op donderdag 19 maart organiseert de werkgroep Borne-Rheine weer een infotainmentavond in Duitse sfeer. In het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de uitbouw van de ondernemerscontacten met Rheine. Wat we hebben bereikt en wat we in 2020 van plan zijn willen we graag met alle leden van de sectie bedrijven delen. Kom kijken naar onze video, waar ondernemers uit Borne en Rheine vertellen over hun zakelijke successen op de ondernemersdagen en hun wensen voor de toekomst. We sluiten de avond af met een gezellige borrel met Duitse wijn, Duits bier (uiteraard ook frisdrank), een kleine Imbiss en Duitse muziek. Inloop vanaf 19:00 uur, start programma: 19:30 uur. Zet het alvast in je agenda. Meer info volgt.

19 april 2020: Ondernemersborrel „Borne op z’n Best”

Dit jaar organiseert de Werkgroep ondernemerscontacten Borne-Rheine voor het eerst een netwerkborrel voor ondernemers uit Borne en Rheine. Een prima gelegenheid om elkaar in een gezellige sfeer weer te zien of nieuwe ondernemers te ontmoeten. Zet het alvast in je agenda. Meer info volgt.

31 AUG 2018: Firmenlauf Rheine

Trek de wandelschoenen aan en doe mee aan de Firmenlauf in Rheine. Dit wandelevenement voor ondernemers wordt ieder jaar georganiseerd door de Duitse zorgverzekeraar AOK en trekt zo’n 1.500 deelnemers. Dit jaar willen we met een aantal BBO-teams gaan deelnemen.

De BBO heeft van het Partnerstedencomité hiervoor een uitnodiging ontvangen. Het 5 km lange traject leidt door de stad Rheine en langs de rivier Eems. Het traject kan wandelend, walkend of Nordic walkend worden afgelegd.