Activiteiten van en met de BBO

Ledenactiviteiten
De BBO organiseert regelmatig excursies en bijeenkomsten voor leden die zowel leerzaam als gezellig zijn. Tijdens het jaarlijkse 'fietsrondje' bezoeken we met de fiets enkele bedrijven uit Borne. De Ondernemersdag Borne-Rheine geeft leden de gelegenheid om kennis uit te wisselen met ondernemers uit onze partnerstad. Bij de jaarlijkse ledenvergadering kiezen de leden welke collega 'Onderneming van het Jaar' wordt.

Thema-koopzondagen
In Borne staat op koopzondagen het hele centrum in het teken van een thema of feestdag. Zo is er een koopzondag rond Pasen, een "Modespektakel" aan het einde van de zomer en "Shopping by Candlelight" op de 2e zaterdag van december. De data van deze koopzondagen staan in de agenda op deze site.

Borne-Rheine ondernemerscontacten
Na 2 contactdagen te hebben georganiseerd, voor het laatst in 2018, willen we de ondernemers contacten met de partnerstad Rheine blijven onderhouden. Hiervoor hebben we een speciale pagina opgezet in het nederlands en het duits.
www.unternehmerkontakte.nl

Bornse Onderneming van het Jaar (2019)
Voor de laatste keer in 2017 gehouden, winnaar Minicamping De Köller! De organisatie heeft ervoor gekozen om er een 2-jaarlijkse verkiezing voor te organiseren. De speciale website is dus de laatste versie van november 2017.
www.bovhj.nl 

Melbuul'ndagen (participatie)
De Melbuul'ndagen is een traditioneel oogstfeest dat elk jaar eind augustus wordt gevierd met vier dagen vol activiteiten. De organisatie is in handen van het bestuur van de Melbuul'ndagen, de BBO participeert hierin.
www.melbuulndagen.nl

Borne op z'n Best (participatie)
Bij Borne op z'n Best kunnen bezoekers genieten van kunst, cultuur, muziek, Living Statues en verenigingsactiviteiten. De organisatie is in handen van het bestuur van het Beste van Borne; de BBO participeert hierin.
www.hetbestevanborne.nl 

Borne Schoon
Eén dag per jaar houdt Borne een Grote Schoonmaak. Borne staat dan volop in het teken van de jaarlijkse actiedag Nederland Schoon. Verenigingen en wijkbewoners gaan samen aan de slag om zwerfvuil op te ruimen. Deelnemers zijn o.a. het Borns Carnaval, scouting Stephanus Martina, scouting Twickel, SWB, Welbions Borne, Twente Milieu en de bewoners van AZC Azelo.
Uw bedrijf doet toch zeker ook mee? U kunt zich aanmelden via info@bboborne.nl.