14-09-2017

03 OKT 2017: Inschrijfavond Remondis Afvalcollectief

 

Info- en inschrijfavond op dinsdag 3 oktober locatie Kulturhus, van 18:00-19:30 uur.

Het Afvalcollectief heeft na het uitzetten van offertes naar diverse aanbieders in augustus haar voorkeur bepaald. Op basis van de belangrijkste wegingsfactoren is de keuze gevallen op het bedrijf: REMONDIS.

 

Het Afvalcollectief adviseert je graag én met klem om met deze partij in gesprek te gaan. REMONDIS kwam als beste aanbieder uit de bus, met name de factor 'Prijs' scoorde zeer hoog. Andere wegingsfactoren waren onder meer; - de beste verhouding prijs/kwaliteit - in hoeverre gebruik makend van bestaande infrastructuur - waarborgen van verkeersveiligheid - een duurzame manier van het verwerken van afval. Daarnaast biedt REMONDIS per afnemer aan de huidige situatie in kaart te brengen en te adviseren over het verbeteren hiervan waarbij kostenoptimalisatie en duurzaamheid centraal staan. Naast REMONDIS hebben we aanbiedingen ontvangen van Rouwmaat groep, van Gansewinkel, Van Happen Containers, Ingenion en Suez.

 

Mocht je andere aanbiedingen (hebben) ontvangen, verzoeken we je dringend om deze eerst te vergelijken met het REMONDIS voorstel voordat je definitief kiest. REMONDIS is de partij die wij als Afvalcollectief sterk aanbevelen.

 

Nu al contact opnemen met REMONDIS kan ook
Bel met de heer Sybe Rintjema van REMONDIS Grobben BV - telefoon 06 - 1023 33 88 - geef aan dat u belt als Bornse ondernemer en n.a.v. Afvalcollectief afspraken.

 

 
Meer nieuws