06-11-2017

07 FEB 2018: Bezoek ondernemers Rheine

Aanmelden (NL) >>>
Anmelden (DU) >>>

 

In 2018 vieren Borne en Rheine het 35-jarig bestaan van het stedenpartnerschap. Aanleiding voor de BBO om het jubileumjaar in te luiden met de 2de ondernemersdag Borne-Rheine, en wel in Borne. Zet de datum alvast in je agenda:

7 februari 2018 van 13:00 uur tot 18:00 uur in Borne
Thema van de dag: 'Marktentree en marketing in het buurland: het beste uit twee werelden'

 

Voor wie?

Wil je je kansen op de Duitse markt verkennen of uitbouwen? Wil je nieuwe contacten leggen of reeds bestaande onderhouden? Wil je meer weten over de marktentree in het buurland en hoe je daar je marketing het beste aan kunt pakken? Dan mag je deze bijeenkomst niet missen. Deelname is gratis. Om iedereen een optimale kans te geven potentiële zakenpartners te vinden, streven we naar een evenwichtige verdeling van dienstverlenende bedrijven en industrie.

 

Wat wordt geboden?

Je krijgt een rondleiding door het bedrijf BE | Albrass Industrial waar we te gast zijn. Je luistert naar een lezing over succesfactoren en valkuilen bij de marktentree in het buurland. Je wisselt ervaringen uit met aanwezige ondernemers. Je kunt je opgeven voor één-op-éen gesprekken (match-making) en deelnemen aan rondetafelgesprekken in wisselende groepen. We sluiten de dag af met een gemeenschappelijke maaltijd. Kortom, deze ondernemersdag is meer dan een snelle uitwisseling van visitekaartjes en daarna weer naar huis gaan. Er is volop gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en eventueel een geschikte zakenpartner, leverancier, adviseur of klant te vinden.

 

Aanmelding

De aanmelding start begin december. Uiteraard sturen we dan weer een mail met meer informatie. Heb je vragen, problemen, twijfels? Blijf er niet mee rondlopen. Neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

 

Namens het organisatieteam,

Marita Tholey, 074-2670387 mail Marita
Arno ten Voorde, 06-21852075 mail Arno

 

 
Meer nieuws