02-09-2017

19 OKT 2017: Infotainmentavond!

Bekijk de filmclip van deze zeer geslaagde avond

De wereld verandert, ook in Twente en Borne. Hoe reageren we daarop? Kiezen we voor 'kiek'n wat 't wot', reageren we liever ad hoc of bereiden we ons terdege voor op de toekomst? In hun lezingen gaan Hans Peter Benschop en Gert-Jan Hospers in op de trends die relevant zijn voor de economie van Twente en Borne om vervolgens met het publiek te kijken hoe je erop in zou kunnen spelen.

 

Programma 19 oktober 2017

 

LET OP: De Hondeborg biedt plaats aan circa 60 aanwezigen. Mede vanwege de verwachte hoge opkomst en vanwege een inschatting voor de catering wordt eenieder vriendelijk verzocht zich tijdig aan te melden via deze link.

 

Datum: Donderdag 19 oktober 2017
Locatie: Erve Hondeborg, Esweg 1 te Zenderen

19:00 – 19:30 uur inloop met koffie/thee/etc.
19:30 – 19:45 uur presentatie Erve Hondeborg
19:45 – 21:00 uur presentatie Hospers & Benschop
21:00 – 23:00 uur netwerkborrel

 

Hans Peter Benschop is directeur van het Trendbureau Overijssel, een onafhankelijk bureau dat toekomstverkenningen maakt voor de (politieke) besluitvorming in Overijssel.Gert-Jan Hospers werkt als economisch geograaf bij de Universiteit Twente, Radboud Universiteit en Stichting Stad en Regio en houdt zich in dat kader onder meer bezig met de toekomst van de regionale maakindustrie.

 

BBO leden Hazel Huls en Marian van Iersel zijn de drijvende krachten achter Erve Hondeborg. De van oorsprong oude boerderij – ver terug in de geschiedenis zelfs een burcht – is ingericht als een bijzondere plek om te genieten. Het concept is simpel; alles draait hier om gastvrijheid en vertrouwen!

 

Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Mede vanwege de verwachte hoge opkomst en vanwege een inschatting voor de catering worden jullie vriendelijk verzocht je tijdig aan te melden via deze link


Met vriendelijke groet namens sectie Bedrijven,
Bart Oude Wolbers, Thijs Geerdink en Ryan ter Bals

 
Meer nieuws