20-04-2018

20 APR 2018: Lex Nijhuis nieuwe Voorzitter BBO

Foto: copyright BorneBoeit

Voor wie Lex nog niet kent: Hij is al vele jaren BBO-lid met zijn bedrijf Terzake. Merken Strategie Design. In het afgelopen jaar heeft hij als interim voorzitter al bij vele BBO aangelegenheden de honneurs waargenomen. Een flink aantal BBO gesprekspartners heeft al regelmatig contact met hem gehad en hij is dan ook inmiddels meer dan 'ingewerkt'. Ook heeft hij de eerste lijnen samen met de bestuursleden uitgezet voor verandering in de BBO structuur.

 

Met deze nieuwe werkelijkheid voor ogen hebben we als bestuur samen een verrassende oplossing gevonden: Lex heeft aangegeven onder voorwaarden, met name over taakverdeling, het voorzitterschap voor een langere periode op zich te willen nemen. Daarmee aan de ene kant voor continuïteit en herkenbaarheid te zorgen en anderzijds om de visie en positie van de BBO naar alle BBO gesprekspartners toe te versterken. Met name richting Gemeente Borne voelen we een grote verantwoordelijkheid. Het mag duidelijk zijn dat wij als bestuur zeer blij zijn dat Lex deze functie op zich wil (blijven) nemen.

 

In week 15 j.l. vroegen we ieder lid per mail om haar/zijn stem te laten horen en dat hebben we geweten. Velen hebben de moeite genomen om te reageren (per mail, per telefoon en ook Lex persoonlijk). Met als resultaat dat de BBO weer een nieuwe voorzitter heeft!

 

Kortom, met de invulling van het voorzitterschap is het BBO bestuur op sterkte én, met de tijdelijke invulling van de Dorpsmanager, zijn twee belangrijke posten weer bemand en up-and-running!

 

Lex Nijhuis is te bereiken op 06 - 1054 00 51 en via lex@komterzake.nl

 

 

 
Meer nieuws