03-07-2017

Goed gesprek met Gerjan Bremmer

Voor al je vragen kun je, zoals je weet, altijd bij onze Dorpsmanager Ellen Bijsterbosch terecht. Uiteraard zijn er meer mensen waar Ellen mee in contact staat en die ondernemers bijstaan bij hun vragen en ideeën. Zo iemand is bijvoorbeeld Gerjan Bremmer.

Sinds maart 2017 is Gerjan Bremmer, namens Ondernemend Twente, ondernemersadviseur voor het MKB. Zijn focus ligt op het ondernemerschap ondersteunen en stimuleren. Hierbij concentreert hij zich op bedrijven tussen de 5 tot 250 medewerkers.

Op donderdag 29 juni jl. hebben Gerjan en Ellen een goed gesprek gehad en hebben ze afgesproken regelmatig contact te houden. Zo houden ze elkaar niet alleen op de hoogte, maar neemt hij altijd vooraf contact met Ellen op zodra het om Bornse bedrijven en Bornse vragen gaat. Samen hebben ze hetzelfde doel: een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat houden.

Kortom, een mooi extra contact. je kunt Gertjan uiteraard ook zelf contacten, maar vanuit de logica is het zo dat als je op dit moment een vraag hebt, je deze het beste eerst bij onze Dorpsmanager neerlegt. Ellen beoordeelt jouw vraag en kijkt wie of wat de beste vervolgstap is. Je kunt haar altijd bereiken op: e.bijsterbosch@bboborne.nl

Wanneer je meer wilt lezen over ondernemersadviseur Gertjan klik dan hier.

 
Meer nieuws