01-07-2016

Vertrek dorpsmanager Bart Greven

Per 1 juli 2016 wordt Bart Greven, dorpsmanager en accountmanager van de ondernemersvereniging BBO en de gemeente Borne, de nieuwe programmamanager economie van de gemeente Hof van Twente. In zijn nieuwe functie gaat Bart verbindingen leggen tussen economie, vrijetijdseconomie en werkgelegenheid. De gemeente Hof van Twente wil in het kader van de sociaal-economische visie, samen met ondernemers, zorgen voor meer banen en meer omzet.

Bart heeft er zin in, alhoewel hij aangeeft even getwijfeld te hebben. "In Borne loopt alles goed, er zijn goede contacten tussen ondernemers onderling en ondernemers en de gemeente. In Hof van Twente moet daaraan nog gewerkt worden maar daar ligt nu dan ook mijn uitdaging". Bart geeft aan niet over één nacht ijs te zijn gegaan maar deze stap weloverwogen te hebben genomen.

Het bestuur BBO begrijpt deze functie en gemeente overgang vanuit zijn gezichtsveld, alhoewel zij overrompeld was en niet echt stond te trappelen. Dat zo'n jong iemand na 3 1/2 jaar weggaat is jammer. Er is veel waardering voor hetgeen Bart de afgelopen jaren heeft bereikt (korte lijntjes, strakke structuur tussen ondernemers en gemeente als ook tussen de ondernemers onderling). Gelukkig heeft de functie zich wel bewezen; deze heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Het bestuur zal op korte termijn, samen met de gemeente, op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

 

 
Meer nieuws