18-12-2018

31 JAN 2019: Infotainmentavond Borne-Rheine

Op donderdag 31 januari 2019 organiseert de Werkgroep Ondernemerscontacten Borne-Rheine een infotainment-avond met nieuwjaarsborrel in Duitse sfeer.

 

Mit Wein, Bier und Gesang!

 

<<< KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN >>>

Sinds de succesvolle ontmoeting met de ondernemers uit partnerstad Rheine in februari jl. is er veel gebeurd. Hoog tijd om de sectie bedrijven bij te praten. Ben je bij de ondernemersdag aanwezig geweest of was je verhinderd, dan mag je deze avond sowieso niet missen. Maar je bent ook welkom als je (nog) geen zaken met of in Duitsland doet. We sluiten de avond af met een gezellige nieuwjaarsborrel met Duitse wijn, Duits bier (uiteraard ook frisdrank), de mooiste Duitse drinkliederen en een Duitse Imbiss. Zo kun je in 2019 gesterkt en goed voorbereid de Duitse markt op.

Neem alvast een kijkje op de website www.unternehmerkontakte.nl, waar je ook een terugblik met fotoreportage van de ondernemersdag in februari 2018 vindt.

Programma

  • Vanaf 19:00 uur inloop met koffie en thee
  • 19:30 tot 20:30 uur interactieve pp-presentatie: Wat heeft de werkgroep Borne-Rheine in 2018 bereikt en wat zijn de plannen voor 2019?
  • Vanaf 20:30 uur nieuwjaarsborrel in Duitse sfeer
  • Locatie Kulturhus Borne (Marktstraat 23).
  • Aanmeldingssluiting 15 januari 2019
  • <<< KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN >>>

 

Komt allen! Verken de nieuwe mogelijkheden tot netwerken en zaken doen! Denk mee, praat mee, deel je ervaringen en luid met ons samen een ondernemend nieuw jaar in. Nog niet aangemeld? Stel het niet uit tot volgend jaar, maar doe het nu meteen.

Namens de Werkgroep
Ondernemerscontacten Borne-Rheine
Marita Tholey, coördinator

Namens de Werkgroep Infotainment
Bart Oude Wolbers

 
Meer nieuws