08-11-2016

De Slag om Borne 2016

Een initiatief van de Bundeling Bornse Bedrijven (BBO) is een benefiet kennis-quiz voor bedrijven, bestuurders en maatschappelijke organisaties uit Borne, waarvan de opbrengst is bestemd voor de Stichting Noodfonds Borne. Deelnemende partijen kopen een tafel voor vijf personen of melden zich individueel aan.

De Slag om Borne heeft op dinsdag 8 november 2016 vanaf 18.00 uur plaatsgevonden in de fraaie ambiance van de Oude Kerk, te beginnen bij restaurant Dorset.

Na een heerlijk tweegangen diner beantwoordden de teams in hoog tempo vragen over allerlei Bornse wetenswaardigheden op het vlak van sport, bedrijfsleven, geschiedenis, politiek, kunst & cultuur en afbeeldingen van Borne. Whisky-entertainer Henri Goossen leidde de avond als spreekstalmeester op humoristische wijze in goede banen.

Het doel

Met het organiseren van de Slag om Borne brengt de BBO haar maatschappelijke betrokkenheid in Borne verder onder de aandacht. Dit door de cohesie tussen ondernemers, maatschappelijke organisaties en bestuurders te versterken en vooral een mooi bedrag bijeen te brengen voor het goede doel: Het Noodfonds Borne.

De Stichting Noodfonds is in 2015 opgericht door de Parochiële Caritas Instelling, de Diaconie van de Protestantse Gemeente Borne en de Sint Vincentius Vereniging in Borne. Het Noodfonds stelt zich ten doel individuele financiële en materiële ondersteuning te verlenen aan personen die in de gemeente Borne verblijven en dringend steun nodig hebben, ondersteuning die zij op andere wijze niet kunnen krijgen.

Deelname

De kosten voor deelname bedragen € 495 per tafel, inclusief diner en entertainment. Dit is de prijs voor 5 personen. Ook individueel aanmelden kan; dan wordt u ingedeeld in een team. U kunt op het aanmeldingsformulier uw voorkeur selecteren.

Tafeldeelnemer kosten: € 495 (per tafel van 5 pers.)

Individuele deelnemer kosten: € 125 (per persoon)

Deelnemers krijgen aandacht in de publiciteit!

Sponsoring

U kunt De Slag om Borne ook sponsoren; u hoeft hiervoor niet deel te nemen. We bieden een drietal sponsorpakketten:

Grote slagsponsor kosten: € 1.000

Slagsponsor kosten: € 500

Slagsympathisant kosten: € 100

Uiteraard staat hier een tegenprestatie tegenover!

Slagsympathisant: Vermelding op de Facebookpagina

Slagsponsor: Hiernaast uw banner in de kerk en extra zichtbaarheid op de avond zelf

Grote slagsponsor: Hiernaast vermelding bedrijfsnaam/logo op waarde-cheque en naamsvermelding in PR en publiciteit

Aanmelden

Stel een team van vijf enthousiaste collega’s/relaties samen en meld u aan voor deze unieke en prestigieuze kennisquiz. U kunt het formulier sturen naar: slagomborne@bboborne.nl

De Winnaar

De winnaar van 2016, Te Kiefte Architecten, mag een jaar lang pronken met de titel "Winnaar van de Slag om Borne 2016", met een uniek (bescheiden) tastbaar aandenken en uiteraard, in ieder geval voor een jaar, ROEM!!

 
Meer nieuws