Opendeurendag zondag 1 oktober 2017


De zeer geslaagde Opendeurendag was al weer 4 jaar geleden; hoogste tijd om dit jaar weer een Opendeurendag te houden. Als datum is hiervoor zondag 1 oktober van 12.00 uur tot 16.00 uur vastgelegd.

Wij, als ondernemersvereniging, gaan ervan uit dat alle bedrijven, gevestigd op het bedrijventerrein De Molenkamp, hieraan mee doen en zich aan het publiek presenteren. Daarnaast willen we ook de andere Bornse ondernemers de gelegenheid bieden zich kenbaar te maken door aanwezig te zijn. Ook zullen er diverse activiteiten en demonstraties plaatsvinden om zoveel mogelijk bezoekers naar het terrein te trekken.

Om mensen warm te maken voor deze Opendeurendag werken we natuurlijk aan de nodige publiciteit en zal eea dan ook breed onder de aandacht worden gebracht via diverse promotionele activiteiten.

Het voorlopige programma omvat globaal de volgende elementen:

  • Openstelling van de bedrijven van het bedrijventerrein De Molenkamp voor bezoekers;
  • Diverse activiteiten voor kinderen;
  • Demonstraties;
  • Muzikale omlijsting;
  • Horecaplein met afsluitende bedrijfsborrel voor alle ondernemers.

 

Geef u door het invullen van het formulier op vóór 1 augustus 2017 of, mochten er leuke ideeën leven, geef deze dan door aan de organisatie via de mail. U doet toch zeker ook mee? Voor een verslag en impressie van de 2013 editie > Borne Boeit

Inschrijfformulier Opendeurendag 2017


Ja, wij doen mee op zondag 1 oktober 2017 van 12.00 uur tot 16.00 uur.

 

Bedrijfsnaam *
Bedrijfsadres *
Contactpersoon *
Telefoonnummer
E-mailadres *

 

Doen jullie mee met een verkoopstand?

Verkoopstand *
Stroomverbruik (kW / ampère)
Water aan- en afvoer
* verplicht